prodottierboristeria.net
Naturlige retsmidler for skønheden i håret også fra din frisør.


Prodotti Erboristeria : Der er naturlige plantelægemidler, der anvendes oftere og oftere også af frisører, at hjælpe med at remineralize håret til at nære og styrke dem, fordi hår er i virkeligheden et symbol på manddom i mennesket og forførelse i kvinder. Vitamin mangler, søvnforstyrrelser, hormonelle ubalancer, stress er alle faktorer, der kan ændre den naturlige skønhed af håret, svække dem, indtil faldet eller på udseendet af alopeci. Vi kan derefter styrke dem indefra med naturlige produkter, købt i urtemedicin eller endda i en frisørsalon, baseret på urter og medicinske planter, vitaminer og mineraler, der genopretter og omstrukturere fibrene og fodre dem grundigt. Når vores hår er slukket eller beskadiget, afhænger det ofte af den stress, vi gennemgår på grund af mode-og frisør behandlinger (dings, permanente, aggressive produkter). Resultaterne af disse angheries er spaltede ender, tab af glans og volumen, eller tendens til at få vægt eller tørre overdrevent. Det er så værd at tage sig af dem med wraps og urte hårbehandlinger, også tilberedt efter anmodning fra din frisør, der har til formål at fodre og beskytte dem, især i betragtning af sommeren, når solen, vinden og saluse er klar til at angribe dem. Der er meget effektive hår urte produkter. Vegetabilske olier er perfekte til dette formål, fordi på den ene side de nærer håret, på den anden danner de en beskyttende lipid lag, der beskytter dem fra elementerne. Du kan bruge absolutter blandet sammen til at drage fordel af de forskellige egenskaber eller sammen med andre stoffer, såsom yoghurt, i masker og wraps. Mod hårtab. Frisk hvedekim og hvedekim olie er ideelle, men så er frø og solsikkeolie. Et ugentligt forbrug af hasselnødder, mandler, fuldkorn, æggeblomme og lever af torsk er særligt indiceret. Alle elementer rig på E-vitamin kan modvirke frie radikaler og forhindre skaldethed. Mod skæl. Opløsningen er selen, som findes i hvedekim, bryggersgær, kød og fisk. Uigennemsigtigt hår. Ølgær, ubehandlet fuldkorn og citrusfrugter, der genopretter tone og skinne til håret. Fedt hår. Vitamin B2, indeholdt i fuldkorns hirse, brygger gær, pinjekerner, jordnødder, nødder, pistacienødder og hvedekim, er nyttigt for denne type problem. Hvidt hår. Der er ingen fødevarer, der kan stoppe håret bliver nedtonet. Men, der er fødevarer, der indeholder en høj procentdel af antioxidanter, som udfører en anti-aging handling. Grøn te, jordbær, blåbær, sorte druer, grøn kål, spinat og olivenolie er rige.

Gossip & News
19 Nov 19
Keith Harris

Find put the latest hair collection, called “Avant Garde” , made by Keith Harris, international hairstylist from UK

MUA: Rita Simone
Style & Direction: Ekaterina Belaya
Photographer: Daria Belikova
Assistant Photographer: Stanislav Kopanev
Assistant hair: Marina Vaskina
Assitant MUA: Margo Mayor
Post production: Celena

hair-collections

19 Nov 19
  • ANGELO SEMINARA ha concluso la sua collaborazione con DAVINES
Angelo Seminara
  • TOM CONNEL ricoprirà il nuovo ruolo di HAIR ART DIRECTOR per DAVINES
Tom Connel
18 Nov 19
Ashley Gamble

Elements, was inspired by the changing seasons and the vibrant, eclectic tones within nature. It finalised in HJ’s British Hairdressing Awards for Schwarzkopf Professional British Colour Technician of the Year and has awarded Ashley and –Stephanie front covers and social media coverage across the globe.

Hair: Stephanie and Ashley Gamble
Ph: Richard Miles
Stylist: Ashley Gamble  

hair-collections

15 Nov 19

Clicca qui e Guarda lo Sfogliabile

15 Nov 19

CREDITI:
Hairstylist: Angelo di Pasca per Saccucci's Master Class
Ph: Patrizio Gentile, Kobe Thinh Nguyen, Escalante.
Make up : Oristano Guevara, Sophia Chau Hoang

hair-collections

Encyclopedic hair website

Frisører ' LEXICON

Prodotti Erboristeria, frisører, hår, sundhed, skønhedssaloner, hår mode fotos, frisurer, æstetik, salg, skaldethed pleje, Prodotti Erboristeria, hår falde, farve, solslag, balayages, meches, shatush, deja-vu, Prodotti Erboristeria, Globelife, fair frisører, hårprodukter brands, Frisør sektor, hårfarve virksomheder, professionelle frisørprodukter fabrikanter, fremstiller linjer med tredjeparter, private etiketter, hår tilbehør, Prodotti Erboristeria, frisører detailhandlere, grossister sælgere hårprodukter, forhandlere frisørprodukter, frisører, skønhedssaloner, markedsundersøgelser i hårmode industrien, hår dressing udstyr, hår information, hår information, Prodotti Erboristeria, nyheder frisørprodukter, møbel frisør butikker, import eksport, Frisørartikler

X

privacy